Quiche med fisk, fennikel og tomater
Ingredienser
Quiche 11 cm | 10 stk. |
rødspættefilet | 500g |
torskefilet | 500g |
Fennikel | 2 |
skarlotteløg i ringe | 2 |
skiver soltørret tomat | 250g |
fløde | 5 del |
æg | 6 |
salt, peber, paprika | lidt |
olivenolie | lidt |
fint hakket dild | 1/2 bundt |
skær fiskene i passende tern og pocher dem i saltet vand, hæld vandet fra og lad dem afkøle
skær fennikel i små tern og sautér i olivenolie sammen med løgringe, peber og salt
tilsæt skiver af soltørrede tomater
Fyld Quiche med denne blanding halvt op, tilsæt fisketern
Bland fløde med æggen, skåret dild, peber, salt og paprikapulver
hæld blandingen over og bag i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 180 grader C