Quiche med oksekød, pastinak, rødløg og fennikelfrø
Ingredienser
Quiche Ø18 cm | 4 stk |
hakket oksekød | 1 kg |
olivenolie | 2 spsk |
finthakket hvidløg | 1 fed |
hakkede rødløg | 2 |
pastinakker | 2 |
fennikelfrø | 1 spsk |
fløde | 5 dl |
æg | 6 |
finthakket persille | 1/2 bundt |
salt, peber, stærkt paprika | lidt |
Steg det hakkede kød i olivenolie sammen med løgene, hvidløg og fennikelfrøene
Skær pastinakken i tern og steg den i olivenolie, tilsæt peber og salt.
Læg pastinakkerne i bunden af quichen og læg det stegte hakkede kød øverst.
Pisk fløden med æggene, finhakket persille, peber, salt og stærk paprika.
Fyld tærtebundene med blandingen og bag i en forvarmet ovn i 14 minutter ved 180°C,
pynt med persille, røde løg ringe og et persilleblad.